Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Prihrana biljki kvalitetnim gnojivima

Objavljeno, 20.09.2019.

#

Prihrana biljki kvalitetnim gnojivima jako je važna nakon iscrpljujuće ljetne sezone. U poslovnicama Agro-kuće nudimo Vam najbolja rješenja.

VRIJEME JE ZA PRIHRANU VAŠEG ZELENILA

Visoke sezonske temperature uzrokovale su da biljke imaju povećane potrebe na hranjivim tvarima. Istovremeno, povećane potrebe za vlagom uzrokovale su ispiranje tla uslijed češćeg zalijevanja pa je i tlo osiromašeno hranjivom. Sve su to dovoljni razlozi da potražite kvalitetna gnojiva za svoje biljke. Mnoge sobne i ukrasne biljke još uvijek mogu stajati u vanjskom prostoru, međutim uskoro će doći i vrijeme kad ćemo ih zbog niskih temperatura morati pospremiti u zatvorene prostore gdje je toplije.

RAVNOMJERNA PRIHRANA KLJUČ JE RASTA

Kako bi naše zelenilo i cvijeće najbolje pripremili za oporavak, ali i početak sezone nižih temperatura i manje svjetla dobro ih je povremeno prihraniti. Naravno, ni u tome ne valja pretjerivati, nego dati biljkama točno onoliko koliko u okvirima svojih metaboličkih potreba mogu apsorbirati.

U poslovnicama Agro-kuće pripremili smo asortiman gnojiva koja ljubiteljima zelenila mogu pomoći u prihrani biljaka. Ovo su prema namjeni specijalizirana gnojiva, međutim zbog svojeg univerzalnog sastava i rasporeda komponenti, mogu poslužiti za korištenje kod široke palete biljaka (voće, povrće, ukrasno grmlje, višegodišnje biljke itd.).

Predstavljamo Vam izdvojene proizvode:

Agro BIO gnojivo za povrće i voće 1,5 kg

Cijena: 35,00 kn

Ovo organsko gnojivo je certificirano za ekološku proizvodnju i sadrži samo prirodne sastojke kao što su bakterije slada za bogat korijenski sustav i bržu apsorpciju hranjivih tvari, te melasu perja i mesno-koštanog brašna. Podržava rast biljaka, formiranje i sazrijevanje uz istovremeno stvaranje bogatog korijenskog sustava.

Ima dugotrajan učinak u tlu, sadržani dušik se postupno oslobađa, a organske tvari stimuliraju biološku aktivnost tla.

Agro gnojivo za vrt 2,5 kg

Cijena: 31,00 kn

S visokim udjelom hranjiva u obliku odmah prihvatljivom za biljke, te dugotrajnog učinka do 2 mjeseca. Obogaćeno prirodnim gnojivom GUANO (podrijetlom iz izmeta ptica), izvorom lako prihvatljivog fosfora.

Morske alge su izvor mineralnih tvari te hormona rasta radi boljeg poticanja klijanja, zakorijenjivanja i rasta biljaka

Gnojivo se može primijeniti u cijelom vrtu (voće, povrće, ukrasno grmlje, višegodišnje biljke itd.)

Agro gnojivo za četinjače i grmlje 2,5 kg

Cijena: 41,50 kn

Gnojivo za ukrasno drveće osigurava uravnoteženi rast svih vrsta ukrasnog drveća (tuja, bor, javor i druge vrste – palme, fikusi, dracene, monstere). Zbog visokog sadržaja kalija poboljšava strukturu ukrasnog drveća. Sadrži prirodno GUANO gnojivo (podrijetlom iz izmeta ptica) s vrlo učinkovitom komponentom dušika i fosfora.

Ovo posebno dugotrajno i brzo djelujuće gnojivo na ukrasnom drveću osigurava dovoljno hranjivih tvari za biljku i potiče zdrav rast stabala.

Ne treba posebno napominjati da u poslovnicama Agro-kuće imamo u ponudi najširi asortima gnojiva i supstrata za biljke, pa Vas pozivamo da nas posjetite i nabavite što Vam treba.

Tagovi: #PRIJEDLOZI