Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Prilika za povoljnu kupnju ovog vikenda

Objavljeno, 01.06.2021.

#

Prilika za kupnju uz – 15 % popusta otvara Vam se već ovog vikenda. U petak i subotu odobravamo 15% popusta na blagajni pa Vas ovim putem pozivamo u naše poslovnice. Pogodnost nudimo za kupnju iz cjelokupnog asortimana cvijeća iz vlastite proizvodnje, presadnica povrća te ukrasnog grmlja. Popust možete ostvariti u poljoapotekama u Koprivnici i Sigecu te u Vrtnom centru u Koprivnici.

– 15 % popusta na kupnju artikala iz asortimana cvijeća, povrća i ukrasnog grmlja

Popusti su prilika za dobru kupnju

Iz naše proizvodnje u ponudi trenutno imamo nekoliko sorti pelargonija: Zonale, Caliente, jednostruka, dvostruka. Od ostalog cvijeća izdvajamo vinke (stojeće i viseće), tagetes, surfinije, begonije i mnoge druge… Od povrtnih presadnica izdvajamo rajčice, paprike, krastavce, patlidžan, tikvice, ciklu, kelj, začinsko bilje… U našem vanjskom prodajnom prostoru poslovnica, a posebno u Vrtnom centru, možete odabrati iz velike ponude ukrasnog bilja. Sve nabrojano doista predstavlja pravu priliku. Vremenska prognoza za petak 04. lipnja i subotu 05. lipnja predviđa lijepo vrijeme pa odredite vrijeme kad ćete posjetiti neku od naših poslovnica.

Uz već povoljne cijene, dodatni popust od 15 % je najbolji poziv za posjetu našim poslovnicama. Odaberite svoje biljke i uživajte u njihovom rastu i razvoju. Mi smo tu zbog Vas i imamo najveću ponudu.

Kod nas pronađite sve što Vam treba za vrt, okućnicu i dom. Potražite i ostale artikle iz naše ponude, posjetite nas.

Agro-kuća, korak ispred konkurencije

Tagovi: #Aktualno