Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Prodaja ljetnica, presadnica povrća i začinskog bilja

Objavljeno, 06.04.2021.

#

Prodaja ljetnica, presadnica povrća i začinskog bilja aktualna je u poslovnicama Agro-kuće. Ljetnice dolaze iz plasteničke proizvodnje našeg Vrtnog centra

O ponudi u Vrtnom centru

Prodaja ljetnica

Ljetnice u Vrtnom centru Agro-kuće

Proljetni radovi, početak vegetacije, uređenje vrtova i okućnica. Mnogo je razloga za posjetu poslovnicama Agro-kuće u ovom razdoblju. Nabavite prekrasne ljetnice iz plasteničke proizvodnje Vrtnog centra Agro-kuće. Pelargonije, surfinije, bacope, calibrachoe i mnoštvo drugog cvijeća za balkone i okućnice pravi su hit u ovom razdoblju. Uz šarene ljetnice u Vrtnom centru Agro-kuće nabavite prikladne tegle i žardinjere kao i kvalitetnu zemlju za cvijeće. Uz ljetnice. Tu je i sjemenska roba, gnojiva i oslonci za biljke. To je samo dio naše bogate ponude zato Vas pozivamo da nas posjetite u Vrtnom centru u Koprivnici na adresi Bjelovarska cesta 34.

Prijedlog za korisnu kupnju: Sve za poljoprivredu nabavite i u našim poljoapotekama u Koprivnici i Sigecu te u veleprodajnoj poslovnici u Peterancu.

Povrtne presadnice

Povrtne presadnice u Vrtnom centru Agro-kuće

Upravo se u prodaji nalaze i presadnice povrća i začinskog bilja. U našem Vrtnom centru nabavite svoju povrtnu presadnicu, zdravu i rodnu. Razni hibridi rajčice, blitva, brokula cvjetača, kelj, salata, šparoga i mnogo drugog povrća. Uzgojite svoje jagode, od kojih izdvajamo i egzotičnu andsku jagodu. Tu su i presadnice kikirikija, mnogobrojno začinsko bilje – bosiljak, timijan, mažuran, ružmarin, origano te još mnogo više. Uz povrtne presadnice potražite i alate za rad u vrtu, tegle i supstrate za povrće i cvijeće.

Tagovi: #Aktualno