Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Proizvodimo biljke u Agro-kući

Objavljeno, 29.03.2021.

#

Proizvodimo raznolike biljke u Agro-kući kroz cijelu sezonu. To je jedna od naših ključnih poslovnih aktivnosti. Ponosimo se vrhunskom tehnologijom i kvalitetnim završnim proizvodom

Proizvodimo biljke visoke kvalitete

Proizvodnja biljki obuhvaća cjelokupni krug, od nabave sjemenskog materijala provjerenih dobavljača pa do plasiranja finalnog proizvoda u našu maloprodaju i veleprodaju. Sve se odvija u modernim plastenicima ukupne površine 2 500 kvadratnih metara. U procesu sudjeluju visokokvalificirani djelatnici. Posvećujemo pažnju svakom detalju.

Strogo kontroliramo kvalitetu supstrata u kojem uzgajamo biljke. Također, biljke prihranjujemo vrhunskim gnojivima kako bi potaknuli njihov rast i izdržljivost nakon što napuste naše plastenike. Mehanizirano navodnjavanje osigurava uvijek optimalnu konzumaciju vode bez nepotrebnih troškova. Put od proizvodnje do naše maloprodaje je izrazito kratak tako da biljke ne doživljavaju stres i uvijek su sveže, zdrave i mirisne.

Posebno smo ponosni na naše trajnice, ljetnice te jesensko/zimski program koji uključuje multifloru i krizanteme.

Prisutnost na tržištu

Opskrbljujemo kupce s područja cijele sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske. Jako dobro poznajemo navike i afinitete tržišta pa možemo efikasno odgovoriti na sve zahtjeve. Proizvodimo biljke na način da cijela sezona bude pokrivena odgovarajućom ponudom.

Posjetite naš Vrtni centar

Vrtni centar se nalazi na poznatoj adresi, Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici. Otvoreni smo od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati. Na ovoj lokaciji možete odabrati sve sadnice biljaka koje su aktualne u sezoni.

Tagovi: #Aktualno