Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Proljeće nam dolazi, pripremimo se zajedno

Objavljeno, 21.02.2020.

#

Proljeće kuca na vrata, mnogi su već započeli s intenzivnim radovima u poljoprivredi. Donosimo pregled dijela ponude u ovom razdoblju, koja Vam može pomoći u radu. Pozivamo Vas da posjetite naše poslovnice.

Poslušajte što Vam nudimo

Proljeće kuca na vrata, ako su Vaš travnjak, vrt ili cvjetnjak naselile krtice, udaljite ih efikasnim rastjerivačima na solarno ili baterijsko napajanje. Posjetite naše poslovnice i kupite ih po najpovoljnijoj cijeni. Pripremite se za sjetvu i sadnju – u našoj poljoapoteci u Koprivnici na adresi Braće Radić 47 odaberite nakvalitetnije sadnice loze. U svim poslovnicama Agro-kuće pronađite najveći izbor sadnica voćaka, sadnice ruža te sjeme povrća, cvijeća te sjemenske lučice. Kod nas odaberite kvalitetne škare za rezanje, tegle za cvijeće, supstrate i gnojiva za Vaše biljke.

U prodaji je i sjemenski krumpir u pakiranju već od 3 do 25 kilograma, ranijih do kasnijih sorti – izdvajamo sjemenski krumpir Marabel.

Proizvodimo i prodajemo prekrasno cvijeće koje ćete u najvećoj paleti vrsta i boja naći samo kod nas. Iz velikog izbora izdvajamo maćuhice, jaglace, još uvijek su tu i ciklame i pericallis. U prodaji već imamo i trajnice – saxifraga, iberis, aubrieta i ostale, pogledajte njihovo šarenilo:

Kako biste bili informirani o svim pogodnostima koje pružamo i svim novim ponudama koje pripremamo, predlažemo Vam da pratite i naš Facebook profil.
Agrokuća – svakodnevno s Vama kroz ljubav prema prirodi

Tagovi: #Ponuda