Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Proljetne dekoracije u Vrtnom centru

Objavljeno, 27.02.2021.

#

Proljetne dekoracije su dio nove pošiljke robe koju smo upravo zaprimili. Direktni smo uvoznici pa zato nudimo i najbolje cijene. Posjetite nas što prije.

Ukrasite svoju okućnicu

Neizostavni dio ukrasa svake okućnice su proljetne dekoracije. Bilo da se radi o lijepim teglama, vrtnim patuljcima, solarnim svjetiljkama, sve možete pronaći kod nas. Robu biramo i uvozimo direktno iz inozemstva pa su naše cijene atraktivne.
S obzirom da se bliži proljeće, a toplije vrijeme i duži dani su već nastupili, počinju i radovi na otvorenom. Posjetite Vrtni centar i dopustite da proradi Vaša kreativnost. Uvidom u naš asortiman sigurno ćete dobiti razne ideje.

Proljetne dekoracije

Vrtni patuljci od keramike dostupni su u visinama od 20, 30 i 40 cm:

Za ljubitelje životinja, imamo tegle u obliku puža, ježa, ptice, pijetla, visine do 20ak cm te duljine približno 30 cm, ili veće. Također, imamo tegle s motivima vrtnih patuljaka.

Nadalje, imamo i lijepe metalne pijevce visine 40 cm. Za osvjetljenje svih ovih dekoracija nudimo solarne LED svjetiljke.

Asortiman smo nadopunili s čitavim nizom solarnih dekoracija: sove, ptice pjevice, ježevi ili patuljci:

Za veseli ugođaj Vaše okućnice imamo velik izbor dekoracija na štapu:

O ostalih dekoracija za vanjski prostor, tu je još čitav niz pletenih tegli s motivom alata, tegle u obliku srca, viseće kokos tegle promjera 25 i 30 centimetara:

Nismo zaboravili ni ponudu opreme za vrt i korisnih predmeta. Tako nudimo kišomjere, kućice za ptice, dekorativne LED svjetiljke, termometre, priključke i spojnice za navodnjavanje, hotele za insekte, ručne prskalice, vrtne ogradice, potpornje za penjačice:

Naravno, sve navedeno je samo manji dio ponude, za ostalo Vas pozivamo da posjetite naš Vrtni centar u Koprivnici, Bjelovarska cesta 34.

Unutarnje uređenje i funkcionalni predmeti

U ponudi imamo i čitav niz artikala za unutarnje uređenje prostora, kao i funkcionalnih artikala za svakodnevnu uporabu. Tu su stalci za kišobrane, otirači, setovi za čišćenje, satovi, stalci za tegle, kišobrani, rukavice, dekorativne košare i još mnogo više…

U ponudi imamo i mnogo više, posjetite nas

Tagovi: #Aktualno