Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Radost Uskrsa u Agro-kući

Objavljeno, 09.04.2022.

#

Od subote 09. travnja pa sve do 16. travnja u Vrtnom centru traju popusti. Nudimo Vam popust na blagajni od -20% za kupnju artikala iz Uskrsnog asortimana. Podijelimo radost zajedno.

Bogata ponuda povodom Uskrsa

Ponovo je mnogo razloga za radost u poslovnicama Agro-kuće uz povoljnu kupnju. Na popustu su: aranžmani, dekoracije za uskrs, zečevi, pilići, uskrsna jaja, uskrsni vijenci. Doživite ugođaj tradicionalnog Uskrsa, ukrasite Vaš životni prostor dekoracijama iz Vrtnog centra Agro-kuće. Ostvarite to uz kupnju s -20% popusta za uskrsni asortiman.

U cvjećarni i poklon dućanu u Vrtnom centru izrađujemo najljepše vijence i aranžmane za Uskrs. Naravno, za njihovu kupnju nudimo također popust od -20%. Naše vješte dekoraterke kreiraju najljepše detalje koji će zadovoljiti Vaš ukus i u Vaše domove unijeti radost Uskrsa. Najbolje je osobno posjetiti našu poslovnicu i uvjeriti se u ponudu.

Svi koji žele biti kreativni i samostalno izraditi vlastite dekoracije također imaju velik izbor. Dekorativni detalji, figurice, ukrasi s motivom Uskrsa i još niz artikala nude se uz popust.

Mnogo je razloga za posjetu Vrtnom centru, naše radno vrijeme prilagodili smo Vašim navikama. Stojimo Vam na raspolaganju od ponedjeljka do subote od 08,00 – 20,00 h. Posjetite nas i iskoristite atraktivni popust na kupnju.

Napomena: U subotu 16. travnja radimo do 15,00 h. Hvala na razumijevanju i SRETAN VAM USKRS

Tagovi: #Aktualno