Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Sadnice ruža, ciklame i flower-box pravi su hit su u Vrtnom centru

Objavljeno, 13.11.2019.

#

Sadnice ruža, ciklame iz naše proizvodnje, romantični flower-box u različitim varijantama, sve je to dio aktualne ponude u Vrtnom centru Agro-kuće.

Poslušajte o našoj aktualnoj ponudi

Kako bismo i u ovom razdoblju bili na usluzi svima Vama, u ponudi imamo mnoge sadnice ruža. U našoj poslovnici Vrtni centar vrlo su tražena roba, a s obzirom na povoljnu cijenu i raznovrsnost izbora, zadovoljni smo da ste nam poklonili Vaše povjerenje i ostvarili kupnju. Surađujemo s provjerenim domaćim i inozemnim proizvođačima i osigurali smo vrlo povoljne komercijalne uvjete zahvaljujući našem ugledu na tržištu poljoprivrednih potrepština.

Za one koji tek planiraju svratiti u Vrtni centar, uz sadnice ruža izdvajamo i mogućnost izbora iz asortimana naše cvjećarne. Tamo nudimo rezane ruže za bukete, aranžmane ili ukras u vazi. Posebno ističemo i naše flower-box aranžmane od živog cvijeća koji su neizostavni poklon u mnogim prigodama. Vješte ruke naših cvjećarki će izraditi sve po Vašoj želji i potrebama, a na Vama je samo da posjetite našu poslovnicu Vrtni centar na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici. Moramo napomenuti i činjenicu da sve žive biljke i aranžmane od rezanog cvijeća skladištimo u reguliranim uvjetima, u našim izložbenim rashladnim vitrinama kako bi za Vas zadržale svoju svježinu i ljepotu.

Ponosimo se i na našu vlastitu proizvodnju cvijeća i ukrasnih biljaka iz koje u prodaju plasiramo razne vrste zelenila tijekom cijele godine. Nakon maćuhica te krizantema i multiflora u nedavnom razdoblju, upravo smo u prodaju stavili prekrasne ciklame u raznim bojama. Nudimo Vam velike i mini ciklame.

Ne zaboravite da kod nas za svoje cvijeće možete pronaći i najveći izbor dekorativnih i funkcionalnih tegli.

PRATITE NAS

Redovno se informirajte o našim povoljnim ponudama jer ćete tako uvijek kupiti najbolje artikle po super cijenama. Zato stisnite oznaku “Sviđa mi se” i pratite naš Facebook profil.

Tagovi: #Ponuda