Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Sadnice voća u poslovnicama Agro-kuće

Objavljeno, 06.11.2020.

#

Sadnice voća od danas su u ponudi u poslovnicama Agro-kuće. Najveći izbor pronaći ćete upravo kod nas. Informirajte se o aktualnoj ponudi u našim poljoapotekama i Vrtnom centru.

Posjetite poljoapoteke Agro-kuće iz Koprivnice i opskrbite se za sve redovne jesenske aktivnosti. U poljoapoteci u Koprivnici na adresi Braće Radića 47, kod Sajmišta, nabavite provjereni sadni materijal. Nabavljamo ga od provjerenih i renomiranih domaćih dobavljača. Naša dugogodišnja kvalitetna suradnja garancija je da ćete kod nas kupiti najbolje sadnice voća. Također, kod nas odaberite gnojivo za gnojidbu vinograda i jesensku gnojidbu kultura.

U aktualnoj ponudi je: velik izbor stočne hrane i proizvoda SANO, izdvajamo i hranu za Vaše kućne ljubimce, alat za jesenske radove, štihače, grablje za lišće, zaštitna folija za zaštitu biljaka od hladnoće i još mnogo više…

O aktualnoj ponudi u našim poljoapotekama

Lokacije

Podsjetimo, osim već spomenute poljoapoteke u Koprivnici, pronađite nas na još nekoliko lokacija. Naša poljoapoteka u Sigecu nalazi se u ulici Ivana Berute na broju 7, pa i tamo potražite dio navedenog asortimana. Za kupnju robe u veleprodaji obratite se u našu poslovnicu u Peterancu na adresi Braće Radića 75b. Uvijek s Vama, Vaša Agro-kuća d.o.o. Koprivnica

Sadnice voća i u Vrtnom centru

Vrtni centar koprivničke Agro-kuće mjesto je za iskrene ljubitelje prirode. U ovom razdoblju nudimo Vam lukovice cvijeća te sadnice ruža i ruža stablašica. Također, imamo velik izbor sadnica raznovrsnog voća. Ovdje ćete pronaći sve na jednom mjestu tako da Vas pozivamo da nas što prije posjetite.

O aktualnoj ponudi u Vrtnom centru

Od dvorišnog i vrtnog asortimana također izdvajamo i ukrasno grmlje, zaštitnu foliju za zaštitu biljaka od hladnoće te najveći izbor tegli za Vaše biljke. U poklon dućanu Vrtnog centra izrađujemo najljepše cvjetne dekoracije koje mogu poslužiti kao poklon ili ukras za Vaš dom.

Bogata ponuda

No, to nije sve…
U Vrtnom centru potražite ručne alate, grablje za lišće, te vrlo povoljno kante već od 7,90 kn. Najljepše orhideje i sobno bilje dio su naše redovne ponude. Posjetite Vrtni centar Agro-kuće, Bjelovarska cesta 34, Koprivnica. Radno vrijeme od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati.

Tagovi: #Aktualno