Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Sadnice voćaka nabavite u Agro-kući

Objavljeno, 07.11.2019.

#

Sadnice voćaka svih uobičajenih i onih malo rjeđih sorti upravo su stigle u maloprodajne poslovnice Agro-kuće. Kruške, jabuke, šljive, limun, kivi, naranča, maline, borovnice, brusnice i niz drugih sadnica čekaju da ih kupite, posadite te uskoro i uživate u plodovima provjerenih sorti. Nudimo i starinske sorte. Nabavite svoje sadnice voćaka što prije.

Poslušajte što Vam sve nudimo

Zato je pravo vrijeme za posjetu poljoapotekama i Vrtnom centru koprivničke Agro-kuće. Sadnice nabavljamo od pouzdanih domaćih proizvođača s kojima već dulji niz godina imamo izuzetno kvalitetnu suradnju. Zahvaljujući tome pokušali smo prilagoditi i cijene kako bi Vam ova naša ponuda bila što pristupačnija. Pozivamo Vas da izaberete svoju sadnicu. U odabiru i savjetima oko sadnje i uzgoja pomoći će Vam i naši vrijedni zaposlenici.

Iz ponude Vrtnog centra uz sadnice voćaka izdvajamo još i sadnice ukrasnog grmlja te najširu ponudu artikala iz vrtnog i voćarskog asortimana uključujući gnojiva i supstrate za prihranu Vaših biljaka. U Vrtnom centru još uvijek nudimo i maćuhice iz naše proizvodnje koje se neizostavan dekorativni detalj mnogih parkova i okućnica u ovo vrijeme.

PROVJERITE I OSTATAK SEZONSKE PONUDE

U našim poljoapotekama uz ponudu sadnica voćaka također izdvajamo i velik izbor SANO i MILKIVIT proizvoda – kvalitetne smjese za ishranu životinja u uzgoju. Za poljoprivrednike s velikim opsegom poslovanja nudimo suradnju preko naše veleprodajne poslovnice u Peterancu nadomak Koprivnice.

Tagovi: #Ponuda