Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Sedam posto za sedmi mjesec

Objavljeno, 30.06.2021.

#

Sedam posto za kupnju na blagajni odobravamo na ukupnu vrijednost maloprodajnog računa tijekom cijelog srpnja. Ovu pogodnost možete ostvariti u našem Vrtnom centru, Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

Sedam posto u srpnju

Popust odobravamo za kupnju bilo koje robe iz cjelokupnog asortimana. Ukoliko trebate bilo kakve balkonske i sobne biljke ili ukrasno grmlje, posjetite nas. Također, na popustu su alati, kante za zalijevanje, prihrana, zaštitni preparati, oslonci za biljke, tegle i žardinjere, supstrati i dekorativne kore, dekoracije za vrt i dom. U našem Vrtnom centru očekuje Vas i najveći izbor aranžmana od prirodnog i umjetnog bilja…i još mnogo više.

Iskoristite popust u srpnju i otkrijte zašto smo uvijek korak ispred konkurencije, posjetite nas

Radno vrijeme našeg Vrtnog centra je od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati. To Vam pruža širok raspon vremena za posjetu ovoj našoj poslovnici i izbor artikala. Vaše je samo da dođete i odaberete, a mi ćemo Vam na ukupnu vrijednost Vašeg računa odobriti -7% popusta na blagajni. Ljetno vrijeme zahtijeva povećanu brigu za Vaše usjeve, nasade i parkove. To znači da ćete prilikom posjete sigurno naći nešto za zdrav i uspješan rast Vaših biljaka. Ova pogodnost aktivna je tijekom cijelog srpnja pa Vas pozivamo da ju ne propustite iskoristiti.

Tagovi: #Aktualno