Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Sjeme uljane repice nabavite u Agro-kući

Objavljeno, 19.08.2019.

#

Sjeme uljane repice na vrijeme kupite u veleprodajnoj poslovnici Agro-kuće u Peterancu te poljoapotekama u Koprivnici i Sigecu. Poljoprivrednici, sjetva se bliži i zato smo za Vas smo pripremili provjereni sjemenski materijal renomiranih dobavljača.

Uz navedeno, u ponudi se nalaze i gnojiva za jesensku primjenu i hranu Vašim usjevima. Kako bi uspješno zaokružili proizvodni ciklus, kod nas pronađite zaštitna sredstva protiv korova i bolesti u uljanoj repici. U prodaji je cjelokupna paleta totalnih herbicida u ratarstvu po najpovoljnijim cijenama, već od 31,00 kune za litru.

PRIPREMITE SE ZA BERBU GROŽĐA

Osim što Vam u ovom razdoblju nudimo sjeme uljane repice, treba razmišljati i o berbi grožđa te se na vrijeme pripremiti već u predsezoni. Posjetite poljopapoteke Agro-kuće i izaberite iz velike ponude opreme za vinogradarstvo i podrumarstvo. Enološke preparate nudimo po povoljnim cijenama i u širokoj paleti. Nadalje, u našoj poslovnici Vrtni centar, na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici, možete pronaći veliki izbor škara za berbu te rezanje grana. Pored spomenutog, imamo i bogatu ponudu kanti i kaca različitih zapremnina.

STANDARDNA PONUDA U NAŠIM POLJOAPOTEKAMA

U našim bogato opremljenim poslovnicama pronađite širok izbor zaštitnih sredstava, gnojiva, stočne hrane, sjemena, alata i pomoćne opreme za poljoprivredu. Za poljoprivrednike s većim opsegom proizvodnje i poslovanja na raspolaganju Vam je naša moderna veleprodajna poslovnica u mjestu Peteranec nadomak Koprivnice gdje se možete opskrbiti svim potrebnim materijalima za Vašu djelatnost. Lokacija je opremljena bogatim skladišnim prostorom. Poljoapoteka u Koprivnici nadomak gradskog sajmišta poznata je lokacija koja posloje već blizu 30 godina. Poljoapoteka u Sigecu opskrbljuje poljoprivrednim materijalom poljoprivrednike iz gravitirajućeg dijela Podravine i Prekodravlja. Ne tražite dalje – posjetite poljoapoteke Agro-kuće.

Tagovi: #Ponuda