Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Sjemenska pšenica, ječam, tritikal i herbicidi iz Agro-kuće

Objavljeno, 24.09.2019.

#

Poljoprivrednici, u Agro-kući nabavite sve za Vašu proizvodnju – u ponudi su sjemenska pšenica, ječam i tritikal. Također, u prodaji su i herbicidi za zaštitu Vaših usjeva.
Za prihranu Vaših biljaka nudimo kvalitetna gnojiva renomiranih proizvođača, a izdvajamo Stallatico po povoljnim cijenama. Sigurna preporuka su i Yara gnojiva kojima ćete svojim biljkama dati potrebna hranjiva za razvoj.
U ponudi imamo i stočnu hranu, a posebno ističemo široku paletu SANO proizvoda.
Vinogradari, nabavite sve za podrumarstvo u Agro-kući.

Sjemenska pšenica te sav ostali repromaterijal dostupni su u našim poljoapotekama.

SEZONA SJETVE

Vrijeme je preoravanja oranica i priprema za jesenski dio sjetve. Ovisno o vremenskim prilikama obavlja se i gnojidba u svrhu obogaćivanja tla hranjivim tvarima. Istovremeno, nakon većinom već završenih aktivnosti berbe grožđa, radovi se sele u podrume gdje se nastoji stvoriti temelj za proizvodnju najboljih vina. Sve to su razlozi da ratari, vinogradari i vrtlari potraže najbolji repromaterijal i opremu kod pouzdanih partnera. Jedan od najboljih smo sigurno i mi, jer smo svojim kupcima na usluzi već preko četvrt stoljeća.

Upravo smo obnovili zalihe sjemenskog materijala i gnojiva. U standardnoj ponudi imamo i široku paletu herbicida. Nismo zaboravili ni stočarsku proizvodnju pa tako u ponudi imamo i široku paletu stočne hrane gdje izdvajamo SANO proizvode.

POSLOVNICE AGRO-KUĆE

Posjetite naše poslovnice ili nas kontaktirajte na brojevima telefona koji su navedeni na našim web-stranicama kako biste dobili sve potrebne informacije. Poljoapoteka u Koprivnici nalazi se kod sajmišta u ulici Braće Radić na broju 47, u Sigecu smo u ulici Ivana Berute 7, a veleprodajnu poslovnicu posjetite u Peterancu u ulici Braće Radića 75B. Posjetite i naš Vrtni centar u Koprivnici, Bjelovarska cesta 34 u kojem Vam uskoro pripremamo i bogatu prodajnu kampanju povodom početka jeseni i skorog obilježavanja Dana mrtvih.

Predlažemo Vam da oznakom “Sviđa mi se” označite naš profil na Facebooku, pratite sve naše objave te na vrijeme saznate sve novosti iz Agro-kuće.

Tagovi: #Ponuda