Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Sjemenska pšenica u našim poljoapotekama

Objavljeno, 21.09.2021.

#

Sjemenska pšenica, ječam i tritikal renomiranih proizvođača u prodaji su u našim poljoapotekama. U našoj veleprodajnoj poslovnici u Peterancu također nabavite sve potrebno za Vašu poljoprivrednu proizvodnju

Jesenska ponuda u poljoapotekama Agro-kuće

Sjemenska roba provjerene kvalitete

Jesenska ponuda u poljoapotekama Agro-kuće u Koprivnici i Sigecu u ovom razdoblju uključuje sjemensku pšenicu, ječam i tritikal renomiranih proizvođača. Također, nudimo Vam i zaštitna sredstva za sve kulture. U našoj veleprodajnoj poslovnici u Peterancu također nabavite sve potrebno za Vašu poljoprivrednu proizvodnju.

Imamo vrlo dugu tradiciju opskrbe svim materijalom u poljoprivredi pa možemo odgovoriti na sve Vaše zahtjeve. S Vama smo već 30 godina i znamo prepoznati Vaše potrebe. Posjetite naše poljoapoteke s povjerenjem. Nalazimo se u Koprivnici i Sigecu. Veleprodajna poslovnica nalazi se u Peterancu.

Jesenska ponuda u poljoapotekama Agro-kuće

Osim navedenoga, kod nas u jesenskom periodu nabavite sjeme povrća, lučice češnjaka, lukovice cvijeća… Također, nudimo velik izbor supstrata za sadnju, alati, lončanice cvijeća, tegle. Ističemo iz ponude i razne vrste gnojiva, sjeme trava, posebno izdvajamo maćuhice iz vlastite proizvodnje Agro-kuće.

Kod nas možete s povjerenjem kupiti sve za podrumarstvo. Ovdje izdvajamo nosiljke za voće, plastične kace, obirače za voće, PVC i mrežaste vreće… Mnogobrojni preparati za pospješenje kvalitete vinove loze i vina također su dio naše ponude.

Pozivamo Vas da sav materijal za vinogradarstvo i podrumarstvo nabavite u Agro-kući. Plaćati možete i karticama na rate.

Agro-kuća – korak ispred konkurencije

Tagovi: #Ponuda