Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Boce, staklenke i poklopci

Objavljeno, 18.07.2019.

#

Boce, staklenke i poklopci, kao dio sezonske ponude, čekaju Vas u poslovnicama Agro-kuće. Ukoliko se spremate za berbu ljetnih plodova i pripremu likera, slatkih pripravaka, pekmeza i džemova, onda nas posjetite što prije.

Slatko ljeto u Agro-kući uz berbu ljetnih plodova

U poljoapotekama u Koprivnici i Sigecu te u našem Vrtnom centru u Koprivnici (Bjelovarska ulica br. 34) pronađite velik izbor dekorativnih i funkcionalnih artikala: boce, staklenke raznih dimenzija, poklopci, zatvarači, kao i PVC posudice za berbu plodova. Kad ste kod nas, odaberite nešto i iz ponude čašica manjih i većih dimenzija. Uživajte u Vašim likerima iz boca koje ste smjestili na dekorativne stalke. Ovo je samo dio ponude, posjetite nas i odaberite sve što Vam treba…

Sve navedeno nudimo i u našoj veleprodajnoj poslovnici u Peterancu na adresi Braće Radić 75B.

Pratite nas

Sve navedeno je, naravno, samo dio naše bogate ponude koju Vam predstavljamo u ovom ljetnom razdoblju, a ukoliko Vas zanima nešto više možete pratiti i naš Facebook profil. Označite “Sviđa mi se” i “Prati” te budite u tijeku sa sezonskim novostima koje pripremamo. Konstantno obnavljamo našu ponudu i nastojimo biti u korak s potražnjom na tržištu. Sukladno tome, tražimo ozbiljne poslovne partnere, proizvođače i dobavljače koji su dorasli zahtjevima profesionalnog poslovanja u svijetu poljoprivrede. Ukoliko želite postati naš partner – slobodno nam se javite.

Tagovi: #Ponuda