Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Subota za deset

Objavljeno, 20.04.2022.

#

Subota je pravi dan za kupnju. Vi kupite, a naš Vrtni centar Vas časti s minus 10%! Ove subote, 23. travnja Vam odobravamo -10% popusta na blagajni na cjelokupni iznos Vašeg maloprodajnog računa!

7 godina našeg Vrtnog centra

Vrtni centar Agro-kuće otvoren je 2015. godine na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici i od tada do danas je postao nezaobilazno mjesto za kupnju širokog asortimana artikala za poljoprivredu, vrt i dom.

Subota, 23. travnja, dan za posjetu Agro-kući

Ove subote, 23 travnja Vam odobravamo -10% popusta na blagajni Vrtnog centra na cjelokupni iznos Vašeg maloprodajnog računa !!! Vi kupite, a naš Vrtni centar Vas časti s minus 10% povodom svojeg 7. rođendana!!!

Imamo vlastitu cjelogodišnju proizvodnju cvijeća na što smo izuzetno ponosni. U našem poklon dućanu izrađujemo najljepše aranžmane i dekorirane poklone. Također, nudimo Vam najveći izbor tegli, supstrata i gnojiva za biljke, opreme za vrt, ručnog alata za vrtlarstvo i voćarstvo, sobno bilje, ukrasno grmlje i još mnogo više…

Posebna ponuda: u svojim plastenicima proizveli smo prekrasne pelargonije, sulfrinije, begonije i mnoge druge ljetnice! Odaberite one koje Vam se najviše sviđaju.

Dođite ove subote i proslavite s 7. rođendan Vrtnog centra Agro-kuće uz popust od -10% na kupnju. Vrtni centar Agro-kuće je već 7 godina s Vama i korak ispred konkurencije.

Tagovi: #Aktualno