Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Super popust za vikend

Objavljeno, 21.10.2021.

#

Super popuste nudimo Vam ovaj vikend. U petak 22. listopada i subotu 23. listopada iskoristite -10% popusta. Odobravamo ga na blagajni za kupnju maćuhica i aranžmana od umjetnog cvijeća.

Super vikend za super pogodnosti

U našem Vrtnom centru imamo doista najveći izbor aranžmana od umjetnog cvijeća. Aranžmane izrađujemo u našoj cvjećarni. S obzirom da se bliži dan Svih svetih prava je prilika da iskoristite popuste koje Vam nudimo. Pri odabiru aranžmana ostvarite -10% popusta na blagajni. Imamo raznovrsne aranžmane u širokom rasponu veličina i cijena. Plaćati možete i karticama na rate.

Maćuhice uz -10% popusta

U petak 22. listopada i subotu 23. listopada, super popust na blagajni nudimo i za maćuhice. Iskoristite -10% i izaberite sitne ili krupne maćuhice iz naše vlastite proizvodnje. Imamo i viseće maćuhice. Listopad je mjesec za sadnju maćuhica pa je pravo vrijeme da ukrasite svoje vrtove i okućnice. Mirisne i svježe, u prodaju ih stavljamo direktno iz naših proizvodnih plastenika.

Podsjećamo da sve do subote 23. listopada možete u cvjećarni Vrtnog centra osobno isporučiti narudžbu za izradu aranžmana od rezanog cvijeća. Nakon toga, od ponedjeljka 25. listopada pronađite velik broj aranžmana u slobodnoj prodaji.

Pozivamo Vas da iskoristite pogodnosti koje Vam nudimo ovaj vikend. Naš Vrtni centar otvoren je u petak 22. listopada i u subotu 23. listopada od 08,00 – 20,00 sati.

Tagovi: #Aktualno