Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Sve na jednom mjestu u Agro-kući

Objavljeno, 04.09.2019.

#

Često u reklamama čujemo izraz “Sve na jednom mjestu” i pitamo se možemo li uistinu posjetom samo jednoj trgovačkoj poslovnici naći sve što smo pretpostavili da će nam trebati prilikom kupnje potrepština… Kad je o poljoprivredi riječ, onda je ta izreka u potpunosti opravdana ako posjetite bilo koju od poslovnica koprivničke Agro-kuće. Četvrt stoljeća rada s vrijednim partnerima koji se bave poljoprivredom dalo nam je potrebno iskustvo da znamo odgovoriti svim izazovima koje pred nas postavlja današnje tržište. Svakodnevno obnavljamo asortiman, a kod ponude se trudimo imati robu po najpovoljnijoj cijeni i kvaliteti. Drago nam je da nam se vjerni kupci vraćaju i postaju naši prijatelji.

Razvoj je preduvjet za uspjeh

Prije 5 godina je uz poljopapoteke otvoren i Vrtni centar gdje smo odlučili svoju ponudu prilagoditi i onima koji se poljoprivredom bave u manjem opsegu i njeguju manje i srednje vrtove, voćnjake, vinograde i cvjetnjake. Također smo izgradili i velike moderne plastenike gdje na nekoliko tisuća kvadratnih metara imamo vlastitu proizvodnju ukrasnih biljaka i povrtnih sadnica.

Djelatnost Vrtnog centra smo upotpunili i otvaranjem cvjećarne u kojoj nudimo velik izbor kućnih dekoracija, buketa, ukrasnih vrtića te aranžmana od živih i umjetnih biljaka. Za naše partnere cvjećare nudimo i dekorativni materijal u veleprodaji.

Trudimo se ponudom uvijek pratiti sezonske potrebe te smo tako stvorili naviku kod naših kupaca da se za sve što im je potrebno obrate upravo nama.

Sjemenski materijal, alati, gnojiva, specijalizirani supstrati i zaštitna sredstva spadaju u naš redovni asortiman, a izuzetno se ponosimo velikim izborom tegli provjerenih dobavljača.

Za kreativce i one koji vole uređivati svoj dom i vrt uvije imamo najbolju ponudu dekorativnih detalja za okućnice, kamenjare, balkone, prozore i Vaš životni prostor.

Pridružite nam se

U cilju prilagodbe potrebama tržišta i rastuće potražnje i ponude robe putem interneta, na našoj stranici smo ugradili Katalog proizvoda putem kojeg vrlo jednostavnim pretraživanjem možete u grupama i podgrupama istražiti dio našeg asortimana, a sve objave možete pratiti i na našem profilu na Facebooku ili pretplatom na naš Newsletter slanjem obrasca preko naše web stranice. Postanite naš partner.

Tagovi: #Aktualno