Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Tresetni supstrati za biljke visoke kvalitete

Objavljeno, 16.03.2020.

#

Tresetni supstrati za biljke visoke kvalitete mogu se pronaći u poslovnicama Agro-kuće uz najpovoljnije cijene. Kako znamo, oni su neophodni materijal u uzgoju biljaka te predstavljaju osnovu za rast i razvoj biljke. Zato je važno odabrati upravo one koji su visoke kvalitete. Supstrati se u osnovi sastoje od bijelog, smeđeg ili crnog treseta i dodataka u različitim odnosima ovisno od namjene. U takvim oblicima ih koristimo kako za hobby, tako i za ozbiljnu profesionalnu proizvodnju.

Tresetni supstrati iz Agro-kuće

Dodatak treseta u tlo povećava sadržaj prijeko potrebne organske tvari. Treset je organski sediment koji nastaje taloženjem organskih ostataka u močvarama. Za prikupljanje treseta prvo je potrebno isušivanje močvara. Nakon odvođenja vode te isušivanja strojevi mogu pristupiti tresetištima. Treset karakterizira visoki udio vlakana, a njegova sposobnost upijanja vlage te njenog propuštanja ga čine idealnim za poboljšanje tla u vrtovima i voćnjacima, što olakšava obradu.

U poslovnicama Agro-kuće su Vam dostupni profesionalni tresetni supstrati specifične namjene za različite biljke koji služe postizanju maksimalnih rezultata. Svi supstrati odlikuju se visokom kvalitetom. Pogodni su kako za hobby uzgoj biljaka, tako i za profesionalne proizvođače kojima je izuzetno važna racionalna uporaba sirovina uz optimalan ulog. Supstrate koje nudimo u prodaji koristimo i u vlastitoj proizvodnji biljaka.

Izdvajamo iz ponude

Baltički treset nastao je djelomičnom transformacijom mahovine Sphagnum bez prisustva kisika u razdoblju više tisuća godina. Dostupan je u različitim sastavima i veličinama pakiranja s izravnom opskrbom iz Litve. Agro-kuća je diektni uvoznik te zastupnik.

Supstrat PTS 2.0

Univerzalni supstrat srednje strukture za širok raspon ukrasnih biljaka koje se koriste u posudama raznih veličina ili u ekstenzivnom uzgoju. Sastoji se od 100% bijelog treseta granulacije 0-25 mm s mikroelementima i ovlaživačem. Udio NPK = 1 kg / m3. Vrijednost pH 5,5-6,0. Dostupan je u pakiranju od 250 litara.

Supstrat PTS 2.0 s glinom

Univerzalni supstrat srednje strukture za širok raspon ukrasnih biljaka koje se koriste u posudama raznih veličina ili u ekstenzivnom uzgoju. Sastoji se od 100% bijelog treseta granulacije 0-25 mm s mikroelementima i ovlaživačem. Udio NPK = 1 kg / m3. Udio umiješane gline = 15 kg. Vrijednost pH 5,5-6,0. Dostupan je u pakiranju od 250 litara.

Supstrat kiseli 250 l

Sastoji se od 100% bijelog treseta granulacije 0-25 mm. pH 3,5-4,5. Dostupan je u pakiranju od 250 litara. Služi za uzgoj biljaka koje traže kiseliji tip tla (borovnice, brusnice, rododendroni, azaleje i sl.).

Tagovi: #Ponuda