Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Ugođaj Uskrsa u poslovnicama Agro-kuće

Objavljeno, 23.03.2021.

#

Ugođaj Uskrsa dočarajte uz nabavu dekoracija s – 20 % popusta za kupnju na blagajni. Popuste nudimo u Vrtnom centru Agro-kuće na Bjelovarskoj cesti 34 u Koprivnici i našoj poljoapoteci u Sigecu, Ivana Berute 7.

Popusti od – 20 % na uskrsni asortiman pri kupnji na blagajni naših odabranih poslovnica

Popusti povodom Uskrsa

Na cjelokupni uskrsni program te aranžmane Vam nudimo popust od – 20 % prilikom kupnje na blagajni spomenutih poslovnica. Kod nas ćete naći uskrsna jaja, uskrsne piliće, zečeve, uskrsne vrtiće, vjenčiće i aranžmane te još mnogo prigodnih artikala povodom Uskrsa.

Budite kreativni

Posjetom našim poslovnicama sigurno ćete pronaći mnogo toga za sebe, od dekoracija i cvijeća do potrepština za vrt i dom. Za one koji se sami žele okušati u kreativnom izražavanju i dekoriranju vlastitih aranžmana, nudimo sve potrebne artikle, od košarica, kutijica, figurica, cvijeća… Imamo i posuđe s uskrsnim motivima.

Ugođaj Uskrsa i u Vašem domu

Radno vrijeme našeg Vrtnog centra je od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati. U subotu 03. travnja otvoreni smo do 18,00 sati. Radno vrijeme poljoapoteke u Sigecu je u ponedjeljak, utorak, srijedu i petak od 08,00 do 15,30 h. Četvrtkom radimo od 07,00 do 15,00 h, a u subotu od 08,00 do 12,00 h.
Sve navedeno je dovoljno vremena da nas posjetite i odaberete artikla koji će unijeti ugođaj Uskrsa i u Vaš dom.

Želimo Vam sretan Uskrs. Agro-kuća Koprivnica – korak ispred konkurencije

Tagovi: #Ponuda