Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Ukrasno grmlje i trajnice u Vrtnom centru

Objavljeno, 24.03.2022.

#

Ukrasno grmlje i trajnice kupite kod nas po povoljnim cijenama. Na Danima grmlja i trajnica nudimo Vam popust za kupnju od -10% na blagajnama Vrtnog centra. Popusti traju od subote 26. ožujka pa sve do 09. travnja. Pozivamo Vas na Dane grmlja i trajnica

Sad je pravo vrijeme za kupnju uz popuste, a Vrtni centar Agro-kuće ima ono što trebate za ukras Vaših parkova i okućnica. Adresa Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici ponovo je mjesto dobre kupnje. U ponudi je razno ukrasno grmlje: ukrasne vrbe, hibiskusi, ukrasni javori, božuri, jorgovani, hortenzije, magnolije, zimzeleni ukrasni grmovi i još mnogo više.
Iz vlastite proizvodnje Vrtnog centra Agro-kuće izdvajamo za Vas prekrasne saksifrage, akvilegije, aubriete, iberise, ranunkuluse i ostale šarene trajnice.
Na navedeni asortiman nudimo popust od -10% za kupnju u maloprodaji Vrtnog centra.

Doživite radost proljeća i ukrasite svoj okoliš uz popuste na kupnju od 26. ožujka do 09. travnja na Danima ukrasnog grmlja i trajnica u Vrtnom centru Agro-kuće.


Kad nas posjetite, kupite i potrebne supstrate, gnojiva, alate, oslonce za biljke, tegle, dekoracije i ostale vrtne potrepštine.

Pratite redovno našu ponudu na društvenim mrežama ili doznajte više o nama putem naših novosti ovdje na službenim web stranicama. Posjetite nas i otkrijte zašto je Agro-kuća uvijek korak ispred konkurencije.

Tagovi: #Ponuda