Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Valentinovo u poslovnicama Agro-kuće

Objavljeno, 10.02.2020.

#

Valentinovo u poslovnicama Agro-kuće je u punom zamahu. Veljaču zovemo i mjesecom zaljubljenih, a posebni dan kad iskazujemo svoju ljubav i pažnju je Valentinovo 14. veljače. Ako želite biti originalni i izabrati najbolji dar za svoje najbliže onda dođite u Vrtni centar Agro-kuće u Koprivnici.

Poslušajte o našoj prigodnoj ponudi

Uvijek nastojimo zadovoljiti sezonske potrebe, tako smo za Dan zaljubljenih pripremili mnoštvo prigodnih artikala. Dio naše ponude uključuje aranžirane prigodne poklone, romantične bukete, flower-boxove u bojama ljubavi, ali i rezano cvijeće koje sami možete aranžirati prema Vašem ukusu.

Imamo i velik izbor dekorativnih tegli, vaze, ukrasne kutije, košare, okvire za fotografije te još mnogo dekorativnih detalja.

U prodaji imamo biljke iz vlastite proizvodnje Vrtnog centra: jaglaci, ciklame, preicallis, maćuhice, a priključile su im se i prekrasne trajnice: lavanda, aubrieta, saxifraga, iberis i mnoge druge.

Prijedlog za idealni poklon

Kao posebna atrakciju izdvajamo vječnu ružu – kupite ju jednom – traje zauvijek. Ove karakteristike ima jer je posebno obrađena, a najveća odlika joj je to što je potpuno prirodna. Prigodom Valentinova predlažemo Vam da svoje najdraže iznenadite poklon bonom u vrijednosti od 100,00 ili 200,00 kuna koje mogu iskoristiti u Vrtnom centru. Ovo je idealan poklon kojim zasigurno nećete pogriješiti ako želite iskazati ljubav i naklonost.

Fotografirajte se u našem foto-kutku

Sve naše posjetitelje pozivamo na zabavu: fotografirajte se vlastitim mobitelom u našem foto-kutku i sačuvajte uspomenu na ovo Valentinovo.

Vrtni centar koprivničke Agro-kuće na dobro poznatoj adresi Bjelovarska cesta 34 mjesto je za pravu kupnju i dobro druženje. Potražite naš profil na Facebooku i pratite novosti i naše objave, umrežimo se.

Tagovi: #Aktualno