Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Vrijeme je za ukrasne biljke, jesenske dekoracije, sobne biljke, maćuhice

Objavljeno, 17.09.2019.

#

Ukrasne biljke, jesenske dekoracije, sobne biljke te maćuhice iz vlastite proizvodnje su dio ponude koju smo upotpunili kako se bliži jesen. Nastojimo Vam uvijek ponuditi najbolje i najzdravije biljke kako bi Vi mogli u njima što dulje uživati.

NUDIMO UVIJEK NAJBOLJE

Iz naše proizvodnje završetkom ovog proizvodnog ciklusa u prodaju svakodnevno stavljamo lijepe i šarene maćuhice. U ovom trenutku cijena maćuhice iznosi 3,00 kune. Odaberite boje koje Vam se sviđaju, a kad ste kod nas, nabavite i ukrasne i funkcionalne teglice za svoje cvijeće. Pažljivo u našim proizvodnim prostorima pratimo i razvoj ciklama, multiflore i krizanteme. Uskoro ćemo Vam ponuditi sve nabrojano po povoljnim cijenama. Već sada Vas pozivamo da dobro razmislite o nabavi aranžmana od živog i umjetnog cvijeća povodom nadolazećeg Dana mrtvih. Aranžmane od umjetnog cvijeća već sada imamo u prodaji. Kad dođe vrijeme za to, Vaša najbolja odluka će biti posjeta Vrtnom centru Agro-kuće u Koprivnici.

UKRASITE VAŠ ŽIVOTNI PROSTOR

Ukoliko želite nabaviti zelenilo za ukras Vašeg životnog prostora potražite nešto iz velikog izbora sobnih biljki. Također, uskoro ćete poželjeti svoj dom ukrasiti nekom jesenskom dekoracijom. Za tu prigodu izdvajamo vijence u jesenskim bojama. Također, za Vaše okućnice nudimo Vam široku paletu ukrasnog grmlja. Pogledajte bogatu galeriju fotografija tek manjeg dijela naše spomenute ponude:

Svaki tjedan obnavljamo i zalihu lijepih i zdravih orhideja koje su savršen ukras i u kojima ćete uživati. Ne zaboravite ni to da imamo najveći izbor lukovica za tulipane i ostalo cvijeće. Posebno izdvajamo sladoled-tulipane čiji cvat podsjeća na pravi sladoled.

Sve ovo, kao i ostale dekoracije možete pronaći posjetom Vrtnom centru Agro-kuće u Koprivnici, na adresi Bjelovarska cesta 34. Naravno, pozivamo Vas da posjetite i ostale poslovnice Agro-kuće: našu poljoapoteku u Koprivnici na adresi Braće Radić 47 te u Sigecu na adresi Ivana Berute 7. Najveću ponudu repromaterijala i ostale opreme za poljoprivrednu proizvodnju potražite u našoj veleprodajnoj poslovnici u Peterancu na adresi Braće Radića 75B. Očekujemo Vas.

Tagovi: #Ponuda