Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Vrtne dekoracije, alati i mnogo više u Vrtnom centru Agro-kuće

Objavljeno, 17.02.2020.

#

Vrtne dekoracije, alati i mnogo više upravo su u novoj ponudi u Vrtnom centru Agro-kuće. Direktni smo uvoznici mnogih artikala pa tako i ove nove robe koja je u velikoj mjeri prigodna za nadolazeće proljetno razdoblje. Napominjemo da je ovo samo dio ponude, za sve ostalo najbolje je osobno doći u naš Vrtni centar na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

Nova pošiljka robe upravo u Vrtnom centru

Zaprimili smo novu pošiljku robe, iz koje odmah vrijedi izdvojiti vrtne dekoracije. Uz već postojeću ponudu, sada imamo i nekoliko novih atraktivnih artikala. Vrtni patuljci, vrtne fontane s LED osvjetljenjem, kućice za ptice, dekorativni nosači za tegle tek su manji dio onoga što kod nas možete naći. U posljednje vrijeme izuzetno su popularni takozvani “hoteli za kukce”. Pomoću njih možete raznim insektima iz okoliša pomoći da nađu svoj privremeni ili stalni dom.

Alati i pomagala u radu

Vrtni alat u našoj je redovnoj ponudi, a raznovrsni izbor možete pronaći i u našem katalogu ovdje. Osim alata, imamo i veliku ponudu pomagala za rad u vrtu, voćnjaku, cvjetnjaku ili ostalim površinama. Radimo s provjerenim dobavljačima. Ukoliko neki artikl možda i nemamo na zalihi, u mogućnosti smo ga nabaviti u najkraćem roku.

Dekorativne tegle

U novoj pošiljci zaprimili smo i bogat izbor tegli za unutarnji i vanjski prostor. Posjetite našu poslovnicu Vrtni centar i razgledajte te odaberite. Osim toga imamo i uvjerljivo najveći izvor visećih tegli od umjetnog i prirodnog materijala. Ovo je samo mali dio robe koju smo upravo stavili u ponudu:

Posuđe, dekorativni predmeti, dječje igračke

Osim navedenog, iz nove kolekcije u prodaju smo stavili atraktivne setove posuđa, mnoge dekorativne i funkcionalne predmete za kućanstvo te neizbježne ali svima drage dječje igračke.

Tagovi: #Aktualno