Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Vrtni centar je mjesto dobre kupnje

Objavljeno, 02.06.2022.

#

Vrtni centar Vam nudi čak minus 20 posto popusta na blagajni u subotu 04. lipnja. Ostvarite popust za kupnju cvijeća iz naše proizvodnje i vanjskog ukrasnog grmlja.

SUPER popust ove subote

Sad je vrijeme za kupnju i ukrašavanje Vaših okućnica!

Veliki popust u subotu 04. lipnja pripremamo u našem Vrtnom centru. Kupite prekrasne pelargonije, vodenike, nove gvineje, fuksije i mnoge druge ljetnice te ukrasno grmlje za Vaše parkove i dvorišta. I sve to za minus 20 % na blagajni u Vrtnom centru Agro-kuće.

Vrtni centar ima najveću ponudu

S obzirom da sve ljetno cvijeće koje prodajemo ujedno i sami proizvodimo, možemo ponuditi najbolju cijenu i najveći izbor. Prekrasne pelargonije su ponos naše proizvodnje. Uz njih pronađite i ostale ljetnice, a dio izbora možete razgledati ovdje.

Također, na popustu su i sadnice vanjskih ukrasnih grmova. Imamo doista velik izbor koji redovno nadopunjujemo. Ukoliko još prije ljetne sezone želite ukrasiti svoju okućnicu onda je pravo vrijeme da nas posjetite. Vašu kupnju vanjskog ukrasnog grmlja nagradit ćemo s -20% popusta na blagajni.

Iz naše vlastite proizvodnje možemo izdvojiti prekrasne hortenzije u raznim bojama.

Odaberite ovu subotu za dobru kupnju i vidimo se, Vrtni centar Agro-kuće je uvijek tu za Vas, radimo od 08,00 do 20,00 sati

Tagovi: #Aktualno