Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Vrtni centar obilježava svoj 5. rođendan

Objavljeno, 24.04.2020.

#

Vrtni centar je naša moderno opremljena proizvodno-prodajna lokacija, otvorena u travnju 2015. godine. Od tada se na tržištu konstanstno profilira kao jedan od vodećih partnera u opskrbi materijalima i opremom u poljoprivredi te dekoracijama za vrt&dom. Nalazimo se na dobro poznatoj adresi Bjelovarska cesta 34. Posjetite nas već danas!

Obilježimo naš rođendan zajedno

Pozivamo Vas na 5. rođendan Vrtnog centra

Uz sve mjere opreza, Vrtni centar Agro-kuće radi i u ovo vrijeme pa neka naša bogata ponuda bude razlog za dolazak. Otvoreni smo od ponedjeljka do subote od 08,00 do 17,00 sati.
Brinimo jedni za druge: Ove godine s obzirom na mjere opreza bez posebne proslave našeg 5. rođendana, ipak Vas očekujemo s najvećim izborom cvijeća i artiklala za poljoprivredu, vrt i dom.

Rastemo zajedno s tržištem

U ovih 5 godina Vrtni centar postao je Vaš nezaobilazni partner u opskrbi sadnicama cvijeća i povrća iz naše vlastite proizvodnje, direktni smo uvoznici tegli, alata, dekoracija za vrt i dom, a imamo najveći izbor sjemenskog materijala, supstrata i gnojiva za poljoprivredu.

U prodajnom prostoru nalazi se i cvjećarna s gift–shopom te odjelom za aranžiranje. U našoj vlastitoj cvjećarni kreiramo najljepše aranžmane od prirodnog i umjetnog bilja za sve prigode.

Naglasak u ponudi bilja je stavljen na vlastitu proizvodnju cvijeća i povrtnih sadnica. Proizvodnja se odvija u moderno opremljenim plastenicima velike površine, a tehnologiju i procese nadziru visokostručne djelatnice i djelatnici.

Opskrbljujemo općine, gradove te sudjelujemo u lokalnim projektima u suradnji s udrugama i partnerima.

Postanite partneri Agro-kuće d.o.o.

Kako biste i dalje na vrijeme bili obaviješteni o aktualnim ponudama i svim pogodnostima koje Vam pružaju poslovnice Agro-kuće, pratite nas i na društvenim mrežama. Pregledajte objave i zapratite Facebook profil, a sve vijesti potražite ovdje na našoj web stranici. Kontakt Vrtnog centra je broj telefona 048/894-164 ili mail vrtni.centar@agro-kuca.hr.

Tagovi: #Aktualno