Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Vrtni centar Agro-kuće nudi popuste

Objavljeno, 26.04.2022.

#

Vrtni centar Agro-kuće Vas nastavlja nagrađivati za Vašu kupnju! Nakon prošlog vikenda i super rođendanskih popusta, ove subote 30. travnja nastavljamo s – 10 % popusta. Ostvarite ga na blagajni na ukupnu vrijednost Vašeg maloprodajnog računa računa

Praznik cijena u Vrtnom centru Agro-kuće

Vrtni daruje, Vi kupite

Doživite reprizu 7. rođendana Vrtnog centra od prošle subote i dođite nam i ove. Organiziramo praznik cijena u subotu 30. travnja, a prije Međunarodnog praznika rada, 1. svibnja. Na blagajni Vrtnog centra odobravamo -10 % popusta na ukupnu vrijednost Vašeg maloprodajnog računa.
Izdvajamo prekrasne ljetnice za Vaše balkone, zemlja za cvijeće, tegle, alati za rad u vrtu, gnojiva za Vaše zelenilo, ukrasno grmlje, sobne biljke, aranžmani i mnogo više. Sve je na -10 %!

U ponudi imamo i kvalitetne vrtne sadnice: odaberite svoje krastavce, rajčice, paprike, šparoge, salatu i ostalo povrće. Nudimo i sadnice jagoda, lubenica, aromatičnog bilja i još mnogo više. Vrijeme je za obradu vrta, pripremite se uz popuste na kupnju.

Popust od -10% u subotu 30. travnja u Vrtnom centru

Iskoristite lijepo vrijeme i povoljnu kupnju. Radno vrijeme je od 08,00 do 20,00 h. Vi kupite, mi nudimo popuste, nabavite sve što Vam treba za Vaš vrt, okućnicu i dom. Vidimo se u subotu u Vrtnom centru Agro-kuće, Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici na prazniku cijena.

Tagovi: #Aktualno