Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Zimsko prskanje; sjemenski kukuruz

Objavljeno, 14.01.2021.

#

Zimsko prskanje je važan dio programa zaštite vinograda, voćnjaka i brojnih poljoprivrednih kultura. Stigao nam je i sjemenski kukuruz pa ga nabavite po predsezonskim cijenama.

Poslušajte o aktualnoj ponudi u poljoapotekama Agro-kuće

Sjemenski kukuruz – predsezona u Agro-kući

Posjetite naše poljoapoteke u Koprivnici i Sigecu te veleprodaju u Peterancu Stigao je sjemenski kukuruz renomiranih proizvođača. Ovo je prava prilika da ga kod nas nabavite po predsezonskim cijenama.

Zimsko prskanje

Ovo prskanje je ključno za zaštitu voćaka i vinove loze. Općenito, najbolji rezultati u suzbijanju štetnih organizama se postižu kada se ovo tretiranje izvodi upravo pred samo kretanje vegetacije. Uporabom modrog ulja omogućavamo nasadu normalniji razvoj u proljeće, bez potrošnje energije biljke na štetu uzrokovanu štetnim insektima i biljnim bolestima. Po svom sastavu je niske toksičnosti te nije štetno za pčele i druge korisne insekte, zbog čega je preporučljivo u integralnoj i ekološkoj zaštiti bilja.

Pripremite se – nabavite kod nas modro ulje za zimsko prskanje.

Nudimo gnojiva za sve kulture, a posebno izdvajamo gnojivo za vinograde i voćnjake s mikroelementima.

Korijen loze tijekom zime ne miruje već raste. Tijekom rasta on uzima hranjiva iz tla i stvara zalihe i u korijenu te i u starim nadzemnim dijelovima trsa. U proljeće kad krene vegetacija, hranjiva koja je biljka prikupila u razdoblju od jeseni do proljeća trošit će se za rast i razvoj zelenih mladica i formiranje rodnih pupova na mladici.

Sjeme povrća i cvijeća

Stiglo je sjeme povrća i cvijeća, a u poljoapoteci Agro-kuće u Koprivnici naručite hibridno sjeme.

U ovom zimskom periodu nudimo i lopate za snijeg i zimsku tkaninu za zaštitu Vaših biljaka

Tagovi: #Aktualno