Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

ZLATNI JESENSKI DANI U Agro-kući

Objavljeno, 07.10.2020.

#

Zlatni jesenski dani pružaju Vam priliku za povoljnu kupnju. U listopadu se isplati posjetiti Vrtni centar Agro-kuće jer Vam za mnoge artikle pripremamo prigodne popuste.

Pripremamo mnoge pogodnosti pri kupnji

Posjetite nas

U listopadu Agro-kuća ponovo postaje i Vaša kuća – kuća povjerenja i povoljne kupnje. Počinju nam Zlatni jesenski dani. Od ponedjeljka, 12. pa sve do subote 24. listopada iskoristite mnogobrojne popuste na blagajni za posebno izdvojene sezonske artikle koji će Vam sigurno trebati – sve na Zlatnim jesenskim danima tijekom listopada. Artikle koji su na atraktivnim popustima otkrijte posjetom našem Vrtnom centru u Koprivnici, Bjelovarska cesta 34. Pratite objave na Facebooku i ovdje na našoj web stranici te doznajte novosti iz naše ponude.

Već od ponedjeljka 12. listopada cijene odabranih artikala na zlatnom sezonskom popustu bit će snižene čak i do 50 %. Iz redovne ponude izdvajamo još i jesenske dekoracije, biljke iz naše vlastite proizvodnje, sadnice grmova, ruža, potrepštine za vrt i dom, lampaše i tinjalice te još mnogo više. Uvjerite se da imamo najveći asortiman tegli, vrtnog alata i dekoracija, gnojiva za vrt, za sobne biljke i za ukrasno grmlje, dekorativnog kamenja razne boje granulacije u pakiranjima od 25 kg te još mnogo više.

Vaš smo provjereni partner i zato ne tražite dalje. Sve možete pronaći na Zlatnim jesenskim danima u našem Vrtnom centru.

Naručte aranžmane od rezanog cvijeća

Posebno izdvajamo informaciju da u vrijeme trajanja zlatnih jesenskih dana u Vrtnom centru primamo narudžbe za izradu aranžmana od rezanog cvijeća. Narudžbe se zaprimaju zaključno sa subotom, 24.listopada. Aranžmani se izrađuju u našoj cvjećarni u sklopu Vrtnog centra.

Posjetite naš i Vaš Vrtni centar, Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici i odaberite!

Tagovi: #Aktualno