Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Rođendan i prilike za povoljnu kupnju

Objavljeno, 19.04.2021.

#

Rođendan je Vrtnog centra. Povodom svojeg 6. rođendana, Vrtni centar Vas u tjednu od 19. do 24. travnja očekuje s prigodnom ponudom

6 godina našeg Vrtnog centra

Vrtni centar Agro-kuće poziva Vas na svoj 6. rođendan

Naša moderno opremljena poljoprivredna proizvodno-prodajna lokacija je otvorena u travnju 2015. godine. Od tada se na tržištu konstanstno profilira kao jedan od vodećih partnera u opskrbi materijalima i opremom u poljoprivredi te dekoracijama za vrt, dom i okućnicu. Nalazimo se na adresi Bjelovarska cesta 34. Posjetite nas već danas!
U ovom razdoblju brinimo jedni za druge. Ove godine s obzirom na mjere opreza bez posebne proslave našeg 6. rođendana, ipak Vas očekujemo tijekom cijelog tjedna uz prigodnu ponudu.
Stabilno poslujemo i u ovom razdoblju obilježenom borbom protiv Covid-19 virusa. Uz sve mjere opreza, neka naša bogata ponuda bude razlog za dolazak. Otvoreni smo od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati

-6 % za 6 godina Vrtnog centra

Samo u subotu 24. travnja iskoristite rođendanski popust na Vašu kupnju u Vrtnom centru

Povodom 6. rođendana Vrtnog centra odobravamo Vam -6% popusta na blagajni na ukupni iznos Vašeg računa.
Rođendansku pogodnost ostvarite u Vrtnom centru Agro-kuće, Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici

Iskoristite prigodni popust za rođendan Vrtnog centra

Rastemo zajedno s tržištem

U minulih 6 godina Vrtni centar postao je Vaš nezaobilazni partner u opskrbi sadnicama cvijeća i povrća iz vlastite proizvodnje. Nadalje, imamo najveći izbor sjemenskog materijala, supstrata i gnojiva za poljoprivredu. Također, direktni smo uvoznici tegli, alata, dekoracija za vrt i dom. Sukladno tome, cijene su pažljivo prilagođene i izuzetno povoljne.
Sobne biljke, lončanice te zelenilo za parkove i okućnice također su standardni dio našeg asortimana.
U prodajnom prostoru nalazi se i cvjećarna s gift–shopom te odjelom za aranžiranje. Tamo kreiramo najljepše aranžmane od prirodnog i umjetnog bilja za sve prigode.
Opskrbljujemo općine, gradove te sudjelujemo u lokalnim projektima u suradnji s udrugama i partnerima.

Tagovi: #Aktualno